10 de març 2006

Suma i sigue...fins quan??

Com està el pati!!! Francament ve de gust no sortir-hi a jugar! I és que quan un se n’adona que el sentit comú deixa d’imperar en molts àmbits, llavors tot, i repeteixo tot, es converteix en possible i probable!! Fa por no? Si més no a mi me’n fa, i el pitjor és que no es tracta d’una cosa estancada sinó que cada vegada va a més. Sense anar més lluny, avui sortia una noticia en la que s’explicava com en el procés d’unes oposicions per entrar al cos de bombers de l’ajuntament d’Alacant, en una de les proves, es va incloure una pregunta de test que deia literalment: “Cual de estas sustáncias es autoreactiva?” Fort eh?... no, ara en serio. El que sortia de la lògica era una de les opcions que es donaven com a possibles respostes a la pregunta: Zapateroboboetanopacta. Què? Què us ha semblat? I ja que estem amb el rotllo de les preguntes, a que no sabeu quin color polític governa l’ajuntament d’Alacant? I a que no sabeu en quin partit militaven la majoria del tribunal qualificador? I com collons pot ser que una falta de respecte tant gran, una presa de pèl d’aquest calibre, es deixi passar sense que ningú faci res per que no es torni a repetir? I perque son sempre els mateixos que estan ficats en tots els merders, i sempre en surten remenant la cua, i amb ganes de tornar-hi? Com pot ser que a un pobre xaval de 14 anys l’anés a buscar a casa seva, al maresme, un escamot de la guàrdia civil, armats fins les dents pel sol fet que el nano, l’Eric, havia enviat unes cartes a unes empreses demanant que etiquetessin els seus productes en català. Va ser tractat de terrorista, i va haver de defensar-se davant dels més alts estaments del poder judicial d’aquest país de faràndula. Però clar, el xaval és català, i qualsevol català es susceptible de convertir-se en un perillós terrorista. Calia que ho aturessin. Això si, tots els improperis que s’estan llençant en l’altre sentit son justificats perque....perque....perque???? No puc entendre-ho!!
I és que la política que ens regalen aquesta gent fot els pels de punta, per no parlar del que s’encarreguen d’assegurar que es compleixi. Tots hem patit el comportament irracional del cossos policials. Tan irracionals com el que llegit avui al 20 minutos, on un grup de policies locals van creure convenient vestir-se al més pur estil geo, comando, grup d’assalt.... i entrar a un local apuntant les pistoles i les escopetes cap al sostre, per acabar ruixant un gas tòxic a diestru i siniestru!! Que ho motivava? Doncs ni idea, però que va ser excessiu segur!! Fins i tot la gent que estava al local es va pensar que era un grup terrorista o uns atracadors!
Quan de temps haurem d’aguantar tota aquesta merda??? Més val que comencem a planificar-nos l’únic moment en el que deixaran de tocar-nos els ous: quan ens morim. I si no que li preguntin a l’amic rus, que sabent que li arribava l’hora, va voler fer-se fer un taüt especial, per tal de poder emportar-se les coses que més estima a la vida amb ell. I de que es tractava? Doncs de la col·lecció de revistes porno!! I és que és molt natural la justificació que dona l’home: “perque hauria de separar-me de les meves nenes si han estat tota la vida amb mi?”. El mateix que penso jo. He nascut català i lliure, i m’emportaré a la tomba el meu sentit catalanisme i la meva justa llibertat!!