10 de gener 2006


Bon dia a tothom i més concretament a ningú!!
I vaja això de bon dia és un dir, perque collons, aquesta pluja fa que un comenci el dia amb el peu esquerra. Moll fins les dents he arribat aquí disposat a fer la meva jornada laboral de funcionari. I és que la vida laboral d’un funcionari o similar és tot un mon. Un mon que si fos per una colla d’anacrònics estaria encara més brut de sang, i amb les armes dominant la situació. I es que... que faríem nosaltres sense un estament tant important com l’exèrcit. El nostre exèrcit, l’exèrcit de tots, perque no oblidem que el que és d’espannnnnya és dels espannnnyols. Amb els seus soldadets, les seves armes, la seva cabreta i com no, els que porten la veu cantant: coronels, sergents, caporals, capitans... i amb ells l’amic Jose Mena Aguado, que altruista com ell sol ens ha regalat amb unes magnífiques declaracions que, si més no han fet aixecar bastanta pols. Pols que de moment se la treu de sobre tothom. Un Ministre de degggfensa que s’espolsa les puces, una oposició que.... (millor que no en parlem ara d’aquests). Total un girigall considerable, i tot plegat per les declaracions d’un militar amb el cervell de la mida d’un pèsol, i una educació tant rància com petit es el pèsol. I tot perque? Doncs per la mateixa rao de sempre: els catalans i el seu estatut.
I es que al final no és estrany que entre tota la cúpula política i militar acabi acusant-se uns als altres dient-se “...has estat tut!” i clar.... comencen els problemes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El sr. Mena por su condición de militar no debe pronunciarse politicamente aunque tiene todo el derecho a tener su propia ideología. Dicho esto, quisiera recalcar que lo que ha dicho el Sr. Mena es lo que indica el articulo 8 de nuestra constitución , la constitución de todos los españoles independientemente de la región o provincia de la que provengan. Otra cosa muy distinta sería discutir la reforma de la constitución pero mientras esta sea válida todo español podrá referirse a ello sin que por ello haya que lapidarlo publicamente.
La iglesia , el ejercito y el orgullo español es lo que hacen de esta , nuestra nación, lo que es .

Anònim ha dit...

Viva Honduras!

Anònim ha dit...

Nosaltres no ho entenem perque no hem fet el servei militar.