17 de gener 2006

El chip prodigioso

Bon dia a tothom i més concretament a ningú!!
Sovint, tot discutint amb els amics sobre els problemes de la societat, de les coses que no suportem del dia a dia, acabem deixant anar la mítica sentència de que nosaltres no hi podem fer res, que no està a les nostres mans... en definitiva, una sèrie de justificacions que ens deixen prou tranquils, però que de fet no deixen d’evidenciar que ens hem expulsat les puces de mala manera.
El fet és que moltes vegades no som del tot conscients de la força que podem tenir davant de tota aquesta colla de gent que fa de nosaltres el que mes els convé en cada moment. Total que, si be en comptagotes, hi ha vegades que surt una gesta individual que a tothom ens semblaria impossible, però en canvi s’ha pogut fer. Segurament hi ha qui ja sap de que parlo, però per qui no em segueixi, dir-vos que em refereixo a un nano de 18 anyets acabats de fer, que amb els seus pebrots, la seva inconsciència i un alt coneixement d’informàtica s’ha colat en els sistemes informàtics d’una base naval Americana, concretament a San Diego. Aquest xavalet, malagueny de naixement, ha aconseguit no només entrar en el sistema informàtic d’aquests yankees dels collons, sinó que a sobre, i segons aquest útlims, causar uns danys de l’ordre de 500.000 dolars, és a dir uns 413.000 € o el que ve a ser el mateix ( o si més no això deia la família Garcia en els anuncis de la tele!!) 69 milions de pessetes!! Bravo!! Si senyor, bravo!! Segons expliquen, el xavalet estava jugant amb els controls d’un dic de manteniment que contenia uns submarins nuclears. Vaja, com aquell qui juga a un joc de la Play Station, i ha de destruir tot el complex dels dolents. Total que la Guàrdia Civil, la benemerita de sempre, després de posar-li un nom a l’operació digne de sortir als diaris (Operacion Navy....juas, juas!!!! Idea del Bono?), va procedir a buscar, identificar i arrestar al nano, juntament amb els seus quatre amiguets! En realitat els del tricorni els consideren més una banda organitzada que no pas uns xavalets que jugant s’han ficat on no els demanen. Ja veurem com acaba el tema...sobretot tenint en compte que un dels afectats és els Estats Units. Com no vigilin, i tenint en compte que la base naval a la que s’han colat és de San Diego (California), el puto Schwarzenegger els condemna a mort, els fregeix a la cadira, i si te he visto no me acuerdo.
No està malament el pollastre que, ell tot sol, ha organitzat!! No creieu que si ens hi posem tots plegats podem tenir molta força? Entre tots estic segur que acabaríem per fer-nos escoltar!! Va doncs, contra qui anem??