13 de febrer 2006

Houston tenim problemes...

Hi ha noticies que per la seva naturalesa son capaces de paralitzar completament un país. El problema és que quan el país es molt gran, no deixen de passar-hi coses, i per tant tot queda paralitzat per regla general. Sinó quina explicació hi ha en el fet de que tinguin un Borderline com a president?
Total que imagineu-vos el merder que s’organitza cada vegada que hi passa res. Tot i això també hem de treure llenya al tema, ja que es tracta d’un dels països que sempre fan d’un gra de sorra una muntanya. Diguem que son especialistes en liar-la gratuïtament. Es innegable però que notícies com aquestes son les que canvien un país. De primer plat tenim un dels mites del segle XX, que sorprèn a tothom al saber-se la seva condició sexual (això en aquest país es un tema delicat!!). Doncs si, ho hem de dir ben alt: Marlon Brando era bisexual, o si més no això publica un llibre, i per si fos poc, també enumera tota una sèrie de gent que pel que es veu podien haver estat entre les seves conquistes, com ara Burt Lancaster, James Dean, Montgomery Clift.... Déu n’hi do quin historial! Ni la Obregon!!
Però clar, sempre plou sobre mullat, i les sorpreses no podien arribar soles. La noticia anterior es impactant, i per més d’un o una, difícil d’assumir, però mesclada amb el fet de que els membres del govern van fotent trets a tort i a dret (tal i com fan a l’Irak, l’Afganistan,....) fins al punt de ferir a un pobre contribuent..... llavors tot es complica. Els ànims estan caldejats! D’acord que en principi diuen que va ser un accident durant una cacera, però el tret no li treu ni cristo al pobre home!! La gent no ho deu tenir gens clar, i fins i tot pot estar espantada. I francament no m’estranya, perque com acabarà tot plegat??
I per postres aquesta impactant exclusiva!! I és que des del llançament del Challenger no crec que es produís una situació similar. Tenir tot un país i més concretament un estat (que no he dit ni nació ni res per l’estil eh!! Que si no els rancis de turno et salten a la jugular... )pendent d’alguna cosa necessita d’algun fet o notícia sense precedents. Ningú pot oblidar les paraules que uns astronautes van dir just abans de formar part d’un espectacular castell de focs. Recordeu aquells “Houston tenim problemes”? allò va ser un xoc per a molts. Hi ha qui posa en dubte que Houston s’hagi refet d’aquell susto. Clar que si no s’ha refet, amb la notícia del dia segur que acaba enfonsant-se. Literalment la noticia afirma: “Houston vive pendiente de la salud de Rocio Jurado”. Vive pendiente?? Si jo me’n vaig enterar ahir, i malauradament visc en un país de jolgorio i premsa rosa, que collons als Estats Units han d’estar pendents d’això!!!!! I si realment ho estan, llavors això m’explicaria moltes coses que estan passant al mon, fins i tot el fet que el senyor Bush sigui president.


http://www.lavanguardia.es/web/20060213/51233365744.html