07 de febrer 2006

Perdre les pedres...

Arriba un moment en el que un ja no sap que coi pensar! Fa uns dies us vaig parlar de la caiguda de determinats mites d’avui i de sempre, com per exemple el poli de Village People.
Ara però això ens toca molt més d’aprop. Perque us en feu una idea, la notícia que tant m’ha trasbalsat vindria a ser de la mateixa naturalesa que si us digués que que Magnus Larson, de “l’Home més fort del món” participa en la Casa de tu vida, però més autòcton. L’exemple que més s’assembla seria que la Coloma, el mític gos dels concursos de Castellar de n’Hug, participés com a concursant al Gran Hermano de l’any vinent. No fotem que no seria curiós, i alhora trist veure que un gos de tura (no vol dir que sigui de la sub....al de la consellera) es baralla i s’insulta amb altres gossos, oblidant així la seva gran passió, les ovelles.
Doncs un cas molt semblant ha estat anunciat avui al Periodico de Catalunya.
El mític, d’inigualable, el mil vegades esmentat Iñaki Perurena , dels Perurena de tota la vida, participarà en un concurs de la televisió. Però clar, no es tracta d’un concurs com “El tiempo es oro” de Constantino Romero (us en recordeu?? Genial!) sinó d’una patoxada com un temple: Un concurs semblant a l’Operación triunfo, però sense Eurovisión ni la Nina Bocalaix.
Se’m fa molt dificil d’imaginar a l’amic Perurena, entonant cançons alegrement. De fet me’l puc imaginar, però cantant “La Ramona pechugona se ha fugado con el hijo del cartero....”. Diguem que crec que un estil més elaborat li anirà més gran que les pedres que aixecava. Però en gustos no hi ha res escrit, i pot ser que algú gaudeixi de les melodies entonades per l’Iñaki, talment com un escolanet de Montserrat, cantant “Can’t live....if living its without youuuuuuuuu.....”. Jo us haig de ser sincer: A mi em costa imaginar-m’ho, i en la única situació en que me’l podria imaginar, es si alguna de les pedres que aixecava li caigués als peus... llavors encara! Sense aquesta petita ajuda se’m fa difícil.
I que serà el següent? Reapareixerà un mite de les pantalles com és la Vicenteta, participant en el concurs del Chef??? O potser algun dia veurem el Llatzer Escrarceller en la “Isla de los Famosos”??
Els mites (al igual que les metes) van caient sense que res ho pugui aturar.
Al final el terra estarà ple de mites!! Mireu sinó, a Valencia, que ja existeix Terra Mítica!!


http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=5&idioma=CAS&idnoticia_PK=278528&idseccio_PK=18&h=060207

1 comentari:

Anònim ha dit...

jejejeje m'he imaginat per un moment l'iñaki pirulina entonant "la ramona pechugona" i m'han vingut ganes de... veure el programa!